Tekstschrijven en tekstredactieTekstschrijven

In een tijd waar het publiek een enorme hoeveelheid aan (gratis) informatie krijgt is het belangrijk om te weten welke informatie er relevant is voor uw doelgroep. Olykan beschikt over een team aan tekstschrijvers die in staat zijn zich te verplaatsen in uw doelgroep en deze op de juiste manier weet aan te spreken.

Tekstredactie

Bent u in staat om op uw vakgebied een tekst te schrijven maar heeft u toch het gevoel dat er iets mist in uw tekst? Bij Olykan kunt u ook terecht voor tekstredactie of vertalingen.


Lees meer over tekstschrijven en tekstredactie

Tekstschrijven

In een tijd waar het publiek een enorme hoeveelheid aan (gratis) informatie krijgt is het belangrijk om te weten welke informatie er relevant is voor uw doelgroep en hoe u deze het beste kan aanspreken. Goede tekstschrijvers zijn onmisbaar. Immers zijn zij degene die bekend moeten zijn met de actuele trends en waar de interesses liggen van de doelgroep. Bovendien weten zij met welke tone of voice zij uw doelgroep moeten aanspreken. Publicaties missen hun doel wanneer er in het tekstschrijven niet tegemoet wordt gekomen aan de informatiebehoefte van de doelgroep. Olykan beschikt over een team aan tekstschrijvers die in staat zijn zich te verplaatsen in uw doelgroep en deze op de juiste manier weet aan te spreken.

Tekstredactie

Heeft uw organisatie al een tekstschrijver in huis? Bent u in staat om op uw vakgebied een tekst te schrijven maar heeft u toch het gevoel dat er iets mist in uw tekst? Of het nu gaat om van uw tekst een goedlopende tekst te maken, of deze op een betere manier te laten aansluiten op de verwachtingen van uw doelgroep. Bij Olykan kunt u ook terecht voor tekstredactie of vertalingen.

Minimaliseer
Projecten: tekstschrijven en tekstredactie

Gemeente Den Haag


Informatiefolders
Huurdersvereniging Amsterdam, Promotie Kennisdelen 2008

Huurdersvereniging Amsterdam


Promotie Kennisdelen 2008

Huurdersvereniging Amsterdam


Promotiecampagne ‘Mijn stad’

Meindert Brouwer


Amazon Your Business

KPMG Nederland


Zijn wij partij voor u?
Gemeente Den Haag, Informatiebrochure Jeugdzorg

Gemeente Den Haag


Informatiebrochure Jeugdzorg