Plattegronden en bewegwijzeringPlattegronden

Al ruim 25 jaar zijn wij ontwerpers en leveranciers van routekaarten, thematische plattegronden en topografische kaarten voor dorp, stad, regio en land. Olykan ontwerpt landkaarten en plattegronden voor uitgevers, vervoersmaatschappijen, projectontwikkelaars en toeristische organisaties.

Bewegwijzering

Olykan ontwerpt de bewegwijzering ten behoeve van kantoorpanden, parken, beurzen, exposities etc. Bewegwijzering binnen of buiten gebouwen zorgen ervoor dat bezoekers snel op weg worden geholpen.


Lees meer over plattegronden en bewegwijzering

Plattegronden

Al ruim 25 jaar zijn wij ontwerpers en leveranciers van routekaarten, thematische plattegronden en topografische kaarten voor dorp, stad, regio en land. Olykan ontwerpt landkaarten en plattegronden voor uitgevers, vervoersmaatschappijen, projectontwikkelaars en toeristische organisaties. In iedere opdracht wordt de juiste verhouding gezocht tussen kennis van cartografie en grafisch ontwerp. Op deze manier is Olykan in staat om geografische informatie op een inzichtelijke manier te verwerken in geïllustreerde plattegronden en kaarten.

Bewegwijzering

Olykan ontwerpt de bewegwijzering ten behoeve van kantoorpanden, parken, beurzen, exposities etc. Bewegwijzering binnen of buiten gebouwen zorgen ervoor dat bezoekers snel op weg worden geholpen. Naast het feit dat de bewegwijzering bezoekers in staat stelt hun route te bepalen zijn bewegwijzeringsborden ook huisstijldragers en een manier voor klanten om vertrouwd te raken met uw organisatie.

Minimaliseer
Projecten: plattegronden en bewegwijzering

Hemels publishers


Topografische kaart van Nepal

Hemels publishers


Plattegrond Edinburgh

Noordhoff uitgevers


Plattegrond Middelburg
MaP Matérias Plásticas Sa, Belettering fabrieksgebouw

MaP Matérias Plásticas Sa


Belettering fabrieksgebouw

De Stromen


Rotterdam in kaart