Interactive- en webdesignInteractive design

Olykan legt de basis voor de interactie die organisaties met haar klanten aangaan. Samen met interaction designers ontwikkelt Olykan interactieve producties en systemen zoals cd-rom's, websites, presentaties, games en bannercampagnes.

Webdesign

Voor veel bedrijven en instellingen is de website het digitale visitekaartje van de organisatie. Naast een functioneel webdesign bepaalt goede kennis van internet marketing voor een groot deel het succes van uw website. Olykan ontwikkelt heldere websites die aansluiten op uw huisstijl en organisatiestijl.


Lees meer over interactive- en webdesign

Interactive design

Interactive design is de ontwerpdiscipline waarin Olykan zich bezighoudt met het structuur geven aan -, en het vormgeven van informatie binnen interactieve producten en diensten. Olykan legt de basis voor de interactie die organisaties met haar klanten aangaan. Samen met interaction designers ontwikkelt Olykan interactieve producties en systemen zoals cd-rom's, websites, presentaties, games en bannercampagnes.

Webdesign

Voor veel bedrijven en instellingen is de website het digitale visitekaartje van de organisatie. Naast een functioneel webdesign bepaalt goede kennis van internet marketing voor een groot deel het succes van uw website. Olykan ontwikkelt heldere websites die aansluiten op uw huisstijl en organisatiestijl. Belangrijk bij de ontwikkeling van de website is uw klanten ervan te overtuigen voor uw merk te kiezen. Dit doen wij door uw dienst of product overzichtelijk te presenteren op uw website en de loyaliteit van de website bezoekers te vergroten door een gebruiksvriendelijk webdesign. Daarnaast zetten wij onze kennis van zoekmachine marketing in met als doel nieuwe klanten te bereiken voor uw organisatie. Wij werken samen met een breed scala aan specialisten op het gebied van web development  en webdesign met kennis van HTML, Flash, CSS, Javascript en PHP.

Minimaliseer
Projecten: interactive- en webdesign

Huurdersvereniging Amsterdam


Wervingscampagne

Financial Access


Website ontwerp
Architektenburo Bronsvoort, Website ontwerp

Architektenburo Bronsvoort


Website ontwerp