Huisstijl design en -managementHuisstijl design

Een huisstijl helpt organisaties in een consistente presentatie naar buiten te treden. Of het nu gaat om een eenvoudig huisstijl design of complexe corporate identity programma's, Olykan helpt u om uw organisatie herkenbaar en zichtbaar in de markt te presenteren.

Huisstijlmanagement

Een huisstijlhandboek is hét middel om de consistentie van de huisstijl blijvend te bewaken. Olykan helpt u bij het opstellen van de richtlijnen voor huisstijldragers zoals visitekaartjes, briefpapier en brochures.


Lees meer over huisstijl design en -management

Huisstijl design

Toen in de jaren zeventig het begrip huisstijl, ook wel corporate identity genoemd, zich in onze samenleving ging manifesteren werd de roep naar professioneel ontwikkelde logo's steeds sterker. De Verenigde Staten gingen ons voor met beeldmerken en logo designs voor grote internationals zoals Coca Cola, Esso en Ford. Met ruim 25 jaar ervaring in het ontwerpen van huisstijlen heeft Olykan de revolutie op het gebied van huisstijl design niet alleen meegemaakt, maar er ook in ruime mate deel van uitgemaakt.

In een dynamische tijd, waar bedrijven ontstaan, groeien, en fuseren is een continue zichtbaarheid van groot belang voor organisaties. Een huisstijl helpt organisaties in een consistente presentatie naar buiten te treden. Het logo en de gehele huisstijl zijn belangrijk voor de uitstraling en het visitekaartje van de organisatie. Al deze elementen dienen op herkenbare en eenduidige wijze doorgevoerd te zijn in corporate presentaties, of op visitekaartjes, briefpapier, offertes, facturen, het webdesign, de e-mail templates enzovoorts.

Olykan heeft al voor meer dan 110 bedrijven, instellingen of organisaties een bedrijfsidentiteit ontwikkeld. Olykan ontwerpt logo's, vignetten, pictogrammen, corporate lettertypes en beeldmerken die de symbolische en visuele vertaling zijn van uw bedrijfsfilosofie. Of het nu gaat om een eenvoudig huisstijl design of complexe corporate identity programma's, Olykan helpt u om uw organisatie herkenbaar en zichtbaar in de markt te presenteren. De kracht van Olykan is de geïntegreerde aanpak van marketingcommunicatie en design waarmee wij corporate identities ontwikkelen. Samen met u ontwikkelen wij een effectieve merkstrategie, waarbij de bouwstenen uit de huisstijl zoals naamgeving, het grafisch ontwerp van het corporate logo en beeldtaal centraal staan. Wij ontwikkelen voor u een communicatiestrategie die positief zal bijdragen aan het succes van uw organisatie. Zo adviseren wij u bijvoorbeeld graag in de tone of voice van de interne communicatie en externe communicatie en kunnen indien gewenst ook het tekstschrijven voor brochures, websites etcetera. op ons nemen.

Huisstijlmanagement

Een huisstijlhandboek is hét middel om de consistentie van de huisstijl blijvend te bewaken. Olykan helpt u bij het opstellen van de richtlijnen voor huisstijldragers zoals visitekaartjes, briefpapier en brochures. Deze richtlijnen zijn tevens een leidraad voor de huisstijl elementen die nog ontwikkeld moeten worden en helpen u bij het huisstijlmanagement. Wanneer uw huidige huisstijl niet meer aansluit bij de gewenste positionering van uw organisatie kunnen wij u adviseren over een nieuw te ontwikkelen huisstijl of een revitalisering van uw huidige merk of huisstijl. Ook kunnen wij uw begeleiden bij nieuw te ontwikkelen huisstijldragers en vinden wij de beste aanbieders op het gebied van drukwerk, gevelbelettering, corporate presentaties etcetera.

Minimaliseer
Projecten: huisstijl design en -management

Financial Access


Huisstijl

Gemeente Den Haag


Informatiefolders

d.project company


Huisstijl
NZH Bedrijfstaxi, Huisstijl

NZH Bedrijfstaxi


Huisstijl

GVB Amsterdam


Corporate brochures

Milieudefensie


Huisstijl

Media Werkgroep


Huisstijl
Gemeente Amsterdam, Huisstijl Oost-Watergraafsmeer

Gemeente Amsterdam


Huisstijl Oost-Watergraafsmeer

Bike City


Huisstijl

MaP Matérias Plásticas Sa


Huisstijl
Watson Wyatt, Huisstijl

Watson Wyatt


Huisstijl

Nedlloyd Districenters


Corporate brochures

Iron, bedrijfskundig adviesbureau


Huisstijl
Altena Gemstones, Logo ontwerp

Altena Gemstones


Logo ontwerp

ASVG & WVG


Logo ontwerp

Beelddrift uitgeverij


Logo ontwerp

Viasua


Logo ontwerp
Gemeente Amsterdam, Verkeerswijzers

Gemeente Amsterdam


Verkeerswijzers

Van der Vlist


Logo ontwerp

BTM Cash


Logo ontwerp
Citizens for Citizens, Logo ontwerp

Citizens for Citizens


Logo ontwerp

GVB Nederland


Dienstregeling folders

High Key Satellite Systems


Beeldmerk

Innovact


Logo ontwerp
Rechtbank Alkmaar, Maatwerk

Rechtbank Alkmaar


Maatwerk

Media Werkgroep


Mediaprisma Nieuwsbrief

Stichting Amsterdamse Musea


MUSEAmsterdam

IBM - Nedlloyd Districenters


Huisstijl
Gemeente Den Haag, Informatiebrochure Jeugdzorg

Gemeente Den Haag


Informatiebrochure Jeugdzorg