Grafisch ontwerpGrafisch ontwerp

Laat u inspireren door onze grafisch ontwerpers bij het ontwerpen van uw logo, website, brochure of gehele corporate identity. Met behulp van sprekende grafische vormgeving probeert Olykan de intensiteit van communicatie te beïnvloeden en te vergroten. Middels innovatieve concepten en duurzame ontwerpen proberen wij een toegevoegde waarde te bieden aan de inhoud.

Crossmediale concepten

Olykans full service dienstverlening en netwerk aan specialisten op het gebied van communicatieadvies, (online) marketing, webdevelopment, copywriting en grafisch ontwerp zorgt ervoor dat wij in staat zijn cross-mediaal te kunnen denken en werken.


Lees meer over grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp

Laat u inspireren door onze grafisch ontwerpers bij het ontwerpen van uw logo, website, brochure of gehele corporate identity. Met behulp van sprekende grafische vormgeving probeert Olykan de intensiteit van communicatie te beïnvloeden en te vergroten. Grafisch ontwerp is voor ons veel meer dan alleen het mooi laten uitzien van merken en producten. Middels innovatieve concepten en duurzame ontwerpen proberen wij een toegevoegde waarde te bieden aan de inhoud. Grafisch ontwerp moet naar onze mening immers iets opleveren. Slimme functionele grafische toepassingen en sterke designs die bijdragen aan een positieve merkbeleving en een verhoogde klantenloyaliteit.

Crossmediale concepten

Uw online campagne op de juiste manier laten aansluiten op uw printcampagne? Olykans full service dienstverlening en netwerk aan specialisten op het gebied van communicatieadvies, (online) marketing, webdevelopment, copywriting en grafisch ontwerp zorgt ervoor dat wij in staat zijn cross-mediaal te kunnen denken en werken. Uw online communicatiemiddelen zullen naadloos aansluiten op uw offline communicatiemiddelen.


Minimaliseer
Projecten: grafisch ontwerp

Financial Access


Huisstijl

d.project company


Huisstijl

GVB Amsterdam


Corporate brochures
Gemeente Amsterdam, Huisstijl Oost-Watergraafsmeer

Gemeente Amsterdam


Huisstijl Oost-Watergraafsmeer

Huurdersvereniging Amsterdam


Promotie Kennisdelen 2008

Meindert Brouwer


Amazon Your Business

Nederlandse Museumvereniging


Museumboekjes

Watson Wyatt


Huisstijl

Nedlloyd Districenters


Corporate brochures
Gemeente Den Haag, Informatiebrochure Jeugdzorg

Gemeente Den Haag


Informatiebrochure Jeugdzorg