Editorial design en publishingEditorial design

Editorial design is het ontwikkelen van sprekende boekontwerpen, magazine designs en nieuwsbrief ontwerpen met behulp van heldere lay-outs. Het doel van editorial design is door middel van een goed concept en grafische vormgeving de aandacht van de lezer te trekken en vast te houden.

Publishing

Olykan ontwikkelt, produceert en distribueert boeken en magazines en doet dat op eigen initiatief of in samenwerking met bijvoorbeeld branche- en beroepsorganisaties, woningcorporaties en belangenverenigingen.


Lees meer over editorial design en publishing

Editorial design

Editorial design is een discipline waarin Olykan zich gespecialiseerd heeft. Het omvat het ontwikkelen van sprekende boekontwerpen, magazine designs en nieuwsbrief ontwerpen met behulp van heldere lay-outs. Het doel van editorial design is door middel van een goed concept en grafische vormgeving de aandacht van de lezer te trekken en vast te houden. Een publicatie krijgt een esthetische waarde wanneer concept, grafische vormgeving en tekst elkaar versterken. De esthetische waarde van een publicatie kan de opbrengst ervan positief beïnvloeden. Wij zijn ervaren om complexe informatie binnen een korte productieperiode zodanig te structureren en vorm te geven zodat uw boodschap helder gecommuniceerd wordt naar de doelgroep.

Spraakmakende boekontwerpen en magazine designs

Olykan koppelt inhoud aan thema's en brengt ze in de juiste context. Daarnaast ontwikkelt Olykan een herkenbare visuele stijl voor al uw publicaties, waardoor de continuïteit hiervan bewaakt wordt. Of het nu gaat om een boekontwerp, magazine design of jaarverslag ontwerp, wij begeleiden u graag in het grafische ontwerp en de productie van uw publicatie. Olykan tekende al meerdere malen voor spraakmakende publicaties. Zo ontwikkelde Olykan bijvoorbeeld het personeelsmagazine van KPMG 'Accolade', wat later de naam 'Issue' kreeg en een bijzondere serie aan jaarverslagen voor de Bank of Tokyo-Mitsubishi UFJ.

Publishing

Olykan ontwikkelt, produceert en distribueert boeken en magazines en doet dat op eigen initiatief of in samenwerking met bijvoorbeeld branche- en beroepsorganisaties, woningcorporaties en belangenverenigingen. Olykan heeft in de afgelopen jaren meerdere boeken in eigen beheer uitgebracht en werkte samen met met schrijvers, columnisten, conservators, kunstverzamelaars, fotografen en anderen.

Minimaliseer
Projecten: editorial design en publishing

Swets


Homepages

Amsterdam met Hart en Ziel


Platform nieuwsbrief

Het Oosten Woningcorporatie


De Hofjes van Amsterdam
KPMG Nederland, Issue magazine

KPMG Nederland


Issue magazine

Nederlandse Museumvereniging


Museumboekjes

Gennie Freen Producties


De Voordeelagenda en Kortinggids

KPMG Nederland


Accolade Personeelsblad
Amersfoortse Verzekeringen, Jaarverslag 1992

Amersfoortse Verzekeringen


Jaarverslag 1992

Amsterdams Grondbedrijf


Grond, het schaarse erfgoed

Scripta Media


tHuis magazine

Stichting Sail/Endemol


Grootfeestboek

Bis Publishers


Industrieel Ontwerp 1995

KPMG Nederland


Jaarverslag 1992
KPMG Nederland, Jaarverslag 1993

KPMG Nederland


Jaarverslag 1993

KPMG Nederland


Twee steden in beweging

Rechtbank Alkmaar


Maatwerk

Media Werkgroep


Mediaprisma Nieuwsbrief
Uitgeverij Van Wijnen, Pionier in jachtontwerpen

Uitgeverij Van Wijnen


Pionier in jachtontwerpen

Elsevier Financiële Informatie


Elsevier Fiscale bibliotheek

GVB Amsterdam


Rapport ‘Ruim baan’

Bank of Tokyo-Mitsubishi UFJ


Bijzondere serie jaarverslagen
Von Lennep's News, Uitgever, Atlas Amsterdam

Von Lennep's News, Uitgever


Atlas Amsterdam